Ho-Pigerne

Ho-Pigerne

Hver onsdag spilles der 18 huller. Fra april til og med oktober med præmier. Resten af året spilles der uden præmier. Der kræves max. handicap 54 for at blive medlem af Ho-Pigerne.

April – oktober afleveres scorekort senest kl. 8.30, og der slås ud kl. 9.00 med baglæns gunstart fra hul 1. Dette sker i samarbejde med Onsdagsherrerne.

November – marts afleveres scorekort kl. 9.45, og der slås ud kl. 10.00 med baglæns gunstart.

Årligt kontingent er 250 kr., som betales ved sæsonstart. Gæstespillere er velkomne og betaler 20 kr. pr. gang – dog uden at deltage i præmieuddelingen.

Der spilles i en A- og en B-række. Der er præmier til vinderen af hver række. Præmie kan dog kun vindes én gang hver måned af samme spiller. De to rækker inddeles efter handicap. Ved point-lighed er det spilleren med det laveste handicap, som vinder. Der er også præmie til den spiller, som kommer nærmest flag, og her kan den samme spiller vinde hver gang. Man skal være til stede for at modtage ovennævnte præmier, ellers går de videre til den næste spiller.

Dette gælder dog ikke for Månedens vindere, hvor der er præmie til 1.-2. og 3. pladsen. Her tages der ikke forbehold for, om man har vundet tidligere.

Er der 5 onsdage i en måned, spilles der den 4. onsdag ”andet spil”.

Ved månedsafslutningen den sidste onsdag i hver måned, spilles der både individuel Stableford og holdspil sammen med Onsdagsherrerne. Til denne dag er der forudgående tilmelding. Der spilles 3 gange på udebane.

Generalforsamlingen afholdes sidste onsdag i november forud for julefrokosten. Ved julefrokosten overrækkes Ho-Pigernes ”Vandrepokal” til årets spiller, som er spilleren med flest Stableford-point. Der er også præmie til nr. 2 og 3, og til spilleren med flest månedspoint.

Bestyrelsen består af 3 medlemmer valgt for 2 år ad gangen, det samme gælder de 2 suppleanter.

Bestyrelsen 2019:

Tittel Navn Telefon E-mail
Formand Dorit Buch-Larsen 22 42 48 20 doritbuchlarsen@gmail.com
Sekretær Annemarie Stouby Andersen 24 98 92 07 asporsevej@gmail.com
Kasserer Betty Østergård 31 78 83 37 adena1977@icloud.com
Suppleanter Anni Gade Freund og Birgit Rasmussen